Geen producten (0)
 

Tomorin kant en klare lokdozen Luxan 2 stuks

€ 8,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 1060650
EAN code 8711957001317
Omschrijving

Tomorin is een kant en klaar lokaasdoosje met een zeer aantrekkelijk lokaas tegen huismuizen dat uitsluitend binnenshuis mag worden toegepast. Tomorin is een acuut werkend rodenticide en éénmalige opname is doorgaans effectief. Door de kunststof voerdozen is het prima geschikt om in vochtige ruimten te gebruiken. Bijkomend voordeel is dat de lokdozen transparant zijn zodat makkelijk in de gaten kan worden gehouden of er van het lokaas gegeten wordt en of het lokaas aan vervanging toe is.

De lokaasdozen niet toepassen in de buurt van waterafvoersystemen waar het middel met water in contact kan komen. Plaats het lokaasdoosje buiten bereik van andere dieren en kinderen. De lokaasdoosjes markeren zodat duidelijk is dat ze muizengif bevatten.

Toepassing

Tomorin wordt toegepast voor bestrijdingsperioden van 7-10 dagen. Het product is minder effectief bij temperaturen boven de 16 graden. Controleer de eerste opname na 3 dagen en vervolgens elke 3-4 dagen. Vervang de lokaasdoosjes daar waar nodig, tot er in het geheel geen opname meer plaatsvindt. 

De lokaasdozen uitzetten op plaatsen waar muizen geregeld komen: in de nabijheid van holingangen, op looppaden, in verborgen ruimten zoals verlaagde plafonds en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. De lokaasdozen niet toepassen in de buurt van waterafvoersystemen waar het middel met water in contact kan komen. Plaats het lokaasdoosje buiten bereik van andere dieren en kinderen. De lokaasdoosjes markeren zodat duidelijk is dat ze muizengif bevatten. 

Dosering

Plaats de lokaasdozen op een afstand van 1-3 meter van elkaar. Een lokaasdoosje bevat 10 gram lokaas.

Inhoud

2 stuks kant en klare voerdoosjes met 10 g lokaas per doosje. 

Werkzame stof: Alphachloralose
Gehalte: 3,4%