Geen producten (0)
 

Rexit Speciaal Graan 8x25 gram Luxan

€ 10,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 146230
EAN code 8711957000921
Omschrijving

Rexit Speciaal Graan is inzetbaar tegen muizen in gebouwen zoals woonhuizen en schuren. Het middel is gemaakt van tarwekorrels die tot in de kern zijn geïmpregneerd met de werkzame stof difethialon. Deze stof is gekend om zijn uitstekende werking. Het middel wordt verpakt in handige sachetjes die eenvoudig in de bijgeleverde voerdoosjes te leggen zijn. Rexit Speciaal Graan is het aangewezen product om een muizenplaag definitief de baas te worden.

Luxan Rexit Speciaal Graan is een kant-en-klaar lokaas dat uitsluitend binnenshuis mag worden toegepast. Probeer het zakje niet te openen – de knaagdieren eten hier doorheen. Plaats het lokaas in de hiervoor geschikte lokaasdoosjes. De lokaasdoosjes vervolgens uitzetten op plaatsen waar de muizen geregeld komen: in de nabijheid van holingangen, op looppaden (sporen!) en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Het middel dient gedurende een aantal dagen in voldoende mate te worden gegeten door de huismuizen.

Zet het lokaas veilig uit zodat het risico van consumptie door andere dieren (huis- of landbouwdieren, vogels) en kinderen wordt voorkomen. Indien mogelijk het lokaas zo vast maken dat het niet weggesleept kan worden. 

Gebruiksaanwijzing
Vul de lokdozen met 1 zakje (25 gram) lokaas. Plaats de lokdozen op een afstand van 1 tot 3 meter van elkaar afhankelijk van de grootte van de muizenplaag.

Vervolg bestrijdingsactie
Controleer de eerste opname na 3 dagen en vervolgens regelmatig op basis van opname (wekelijks of elke 14 dagen). Ververs of vul het lokaas daar waar nodig is aan tot er in het geheel geen opname meer plaatsvindt. Middel dat beschimmeld of verontreinigd is totaal vervangen. Indien het lokaas geheel opgegeten is, met een dubbele hoeveelheid lokaas hervullen. Wanneer de opname van lokaas is gestopt, de resten van het lokaas verzamelen en in plastic verpakt aanbieden bij het Klein Chemisch Afval (KCA) depot.

Dode dieren (de eerste worden na ca. 3 dagen gevonden) eveneens verzamelen en in plastic verpakt in het vuilnisvat deponeren, opdat huisdieren en andere dieren niet door het opeten van de kadavers worden vergiftigd. Katten tijdens een bestrijdingsactie extra goed voeren. Verder de nodige maatregelen (laten) treffen in het belang van muiswering.

Dosering
1 zakje (25 gram) lokaas per 1 á 3 m vloeroppervlak. Handige portie verpakkingen

Werkzame stof: Difethialon
Gehalte: 0,0025%