Geen producten (0)
 

Sorkil-G Havermix Luxan (8 x 25 gram)

€ 9,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 146260
EAN code 8711957002338
Omschrijving

Deze nieuwe formulering, op basis van gebroken haver, is uiterst smakelijk voor muizen en daardoor zeer effectief!

Sorkil Havermix is een zeer effectief middel om muizen mee te bestrijden. De zakjes zijn makkelijk open te knagen en geven een aantrekkelijke geur af. Doordat de actieve stof egaal door het product heen is gemengd is opname gegarandeerd.

Sorkil Havermix is een kant en klaar te gebruiken lokaas met een zeer groot aantrekkingsvermogen. De zakjes moeten worden uitgelegd in speciaal hiervoor bestemde lokaasdoosjes. Maak de zakjes niet open, de knaagdieren eten hier doorheen. Plaats de lokaasdoosjes buiten bereik van andere dieren (bijv. vogels, zoogdieren,huisdieren ect.) en kinderen. Lokaas niet toepassen in de buurt van waterafvoersystemen waar het middel met water in contact kan komen.

Sorkil-G Havermix is gebaseerd op volle witte tarwe. Het natuurlijke karakter van deze tarwe zorgt voor een hoge aantrekkingskracht. Het product staat samen met de effectieve werkzame stof difenacoum bekend als zeer succesvol in de muizenbestrijding. Sorkil-G Muizenkorrels wordt verpakt in handige zakjes van 25 gram die direct in de voederdoos kunnen worden geplaatst.

Werkzame stof: difenacoum

Gehalte: 0,005 %