Geen producten (0)
 

Kattenkwaad Luxan 350 gram

€ 12,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 125028
EAN code 8711957550778
Omschrijving

Luxan Kattenkwaad is een natuurlijk afweermiddel tegen katten. Luxan Kattenkwaad voorkomt overlast door krabben, graven en ontlasting in de siertuin, inde moestuin, op het gazon etc.. Luxan Kattenkwaad bestaat uit waterbestendige fijne kleikorreltjes die gedrenkt zijn in natuurlijke, etherische oliën van plantaardige oorsprong. De geur van Luxan Kattenkwaad is weinig storend voor de mens maar ondraaglijk voor katten waardoor deze snel de behandelde plaatsen verlaten.

Gebruiksaanwijzing
Voor gebruik één of enkele gaatjes doorprikken met een scherp voorwerp. Verwijder voor de toepassing de aanwezige kattenontlasting en egaliseer de bodem met een hark. De korrels gelijkmatig verdelen op de plaatsen waar de katten vaak komen en overlast veroorzaken. Afhankelijk van de weersomstandigheden werkt Luxan Kattenkwaad meerdere weken. De behandeling herhalen wanneer de katten opnieuw verschijnen, na grondbewerking of na een periode van langdurige neerslag. De plaatsen waar de korrels gestrooid zijn mogen door mensen en dieren betreden worden.

Dosering
3 gram per vierkante meter. ( ongeveer 1 theelepel)
Voldoende voor 120 m² 

Attentie
Een beperkt aantal katten heeft een sterk verminderd reukvermogen. Hierdoor is het mogelijk dat zij minder of niet reageren op dit product. Droog, koel en goed gesloten in originele verpakking bewaren.

Werkzame stof
Etherische oliën 

Inhoud
350 gram  

Handleiding

Veiligheidsfiche