Geen producten (0)
 

Luxan Luizenspray tegen luizen 100 ml (concentraat)

€ 9,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 125330
EAN code 8711957002253
Omschrijving

Luxan Luizen spray Concentraat is samengesteld uit volledig biologisch afbreekbare vetzuren. Door zijn speciale samenstelling heeft spray Concentraat een brede toepasbaarheid. Zo is het middel toe te passen op kamerplanten en in fruit, groente- en siergewassen en neemt het naast bladluizen ook andere schadelijke insecten mee. Luizen spray Concentraat is tot vlak voor de oogst veilig toe te passen op groente- en fruitgewassen. De spuitoplossing kan eenvoudig worden verspoten door gebruik te maken van een hand- of rugspuit. 

Dit middel werkt o.a. tegen:

  • Bladluizen
  • Trips
  • Wantsen
  • Wolluizen
  • Cicaden (spuugbeestje)
  • Wittevlieg

Gebruiksaanwijzing fruit-, groente en siergewassen en kamerplanten:
Zowel de bovenzijde als de onderzijde van de planten/gewassen tot druipens toe besproeien waardoor de insecten goed geraakt worden. Indien noodzakelijk de behandeling na 5-7 dagen herhalen. Soms blijven dode insecten kleven aan de plant.

Dosering in alle toepassingen: 10 ml per liter water.

Attentie:
Het middel's avonds gebruiken bij windstil weer. Niet toepassen in de volle zon of als regen wordt verwacht. Tevens niet spuiten in geopende bloemen. Voor behandelde consumptiegewassen geldt geen wachttermijn tussen behandeling en oogst. De behandelde gewassen voor consumptie met veel water afspoelen.

Verpakking: Inhoud 100 ml concentraat, voldoende voor het aanmaken van 10 liter spuitvloeistof.

Dit product is ideaal te gebruiken met het onderstaande artikel: