Geen producten (0)
 

Mediator® Clean tegen vervuilde drukspuiten

€ 11,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 175136
EAN code 8711957000488
Omschrijving

Mediator Clean is een reinigingsmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor het verwijderen van resten van gewasbeschermingsmiddelen uit spuittoestellen. Het middel bevat een roze fluorescerende kleurstof welke vuile plaatsen eenvoudig detecteert en weergeeft. 

Het reinigen bij voorkeur direct na de bespuiting uitvoeren. Alle spuitresten worden onmiddellijk verwijderd. Hierdoor wordt spuitschade, bij vervolgtoepassingen, voorkomen. Het zorgvuldig reinigen van de spuitapparatuur komt bovendien de levensduur van de spuitapparatuur ten goede. Met deze verpakking kan een spuit van 5 liter 12 keer worden gereinigd.

Gebruiksaanwijzing
Reinig het spuittoestel altijd onmiddellijk na de bespuiting.

  • 1. Vul de spuit met zuiver water, 2 liter per 5 liter spuitinhoud, en schud de spuit grondig heen en weer. Het verkregen spoelwater verspuiten over het eerder behandelde oppervlak. 
  • 2. Vul de spuit wederom met zuiver water, 2 liter per 5 liter spuitinhoud, en voeg Mediator Clean toe in een dosering van 5 ml per liter water. 
  • 3. Schud de spuit gedurende 30 seconden en laat daarna enige vloeistof door de spuitlans lopen, zodanig dat de spuitlans geheel gevuld is met de oplossing. Laat de oplossing gedurende 15 minuten op de wanden inwerken. Eventueel tussentijds nogmaals kort schudden om de wanden vochtig te houden. Schud na 15 min. nogmaals 30 seconden om de oplossing van de wanden te verwijderen. Het spoelwater vervolgens verspuiten over het eerder behandelde oppervlak.
  • 4. Spoel de spuit en de spuitlans na met zuiver water. Indien de fluorescerende kleur niet verdwenen is, toestel opnieuw reinigen vanaf stap 2. 


Attentie
Dit product in de originele gesloten verpakking bewaren, in een frisse, geventileerde ruimte. Vermijdt langdurig contact van onverdunde Mediator Clean met onderdelen van het toestel die aluminium, zink of een legering van deze metalen bevatten. Het reinigen moet na elke bespuiting gebeuren. 

Dosering:
5 ml per liter water. 
Goed voor 25 liter oplossing.  

Werkzame stof: Vloeistof op basis van anionische en niet-ionische tensio actieve stoffen en natriumhydroxide (<2%)

Verpakking: inhoud 125 ml