Geen producten (0)
Het artikel is uitverkocht
Rabbix tegen wildvraat 9 liter Ecostyle
 

Rabbix tegen wildvraat 9 liter Ecostyle

€ 249,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 1101519
EAN code 8711731015196
Omschrijving

Rabbix stopt graaf- en vraatschade veroorzaakt door konijnen, hazen en herten. De werking van het middel richt zich op het sterk ontwikkelde reukvermogen van deze dieren. De geur van Rabbix wordt door de dieren als uiterst onaangenaam ervaren. Zodra de geur van Rabbix wordt waargenomen, draait het dier om en gaat weg. Hoewel de geur krachtig genoeg is om konijnen, hazen en herten te verdrijven, is het vrijwel reukloos voor mensen. Rabbix biedt krachtige, langdurige bescherming zonder nadelige gevolgen voor planten, dieren of het milieu.

De schade die door konijnen of hazen veroorzaakt wordt, is vooral vraatschade en de schade die ontstaat door het graven van tunnels. Vaak leven konijnen op plaatsen met zachte bodems en genoeg mogelijkheden om in te schuilen, zoals bossages. Hoe meer voedsel er voor de dieren is, hoe sneller ze zich voort zullen planten en hoe meer schade er zal ontstaan. Plekken waar konijnen vaak schade veroorzaken zijn bij sportvelden, golfbanen, begraafplaatsen, parken, campings en/of volkstuinen. Met het graven van holen in sportvelden kunnen gebruikers zich blesseren of zelfs botbreuken oplopen. Het bestrijden van de konijnen is daarom noodzakelijk.

Specificaties:

  • Verdrijft konijnen, hazen en herten.
  • Creëert een geurbarrière.
  • Weersbestendig, werking twee tot drie maanden.
  • 100% natuurlijk product.
  • Geurloos voor mensen

Werking:
Rabbix verdrijft konijnen, hazen en herten op basis van geur.

Werkzame stoffen:
Op basis van producten voor humane voeding zoalseieren en rode peper.

Dosering:
Mengverhouding, 1 liter concentraat mengen met 7 liter water. Daarmee kan 350m² volvelds worden behandeld.

Gebruik:
Rabbix spuiten langs de randen van sportvelden, gazons en borders. De ondergrond moet droog zijn op moment van toepassing.
Na behandeling dient het minimaal 24 uur droog te zijn. Bij spuiten, filters uit de spuitapparatuur verwijderen om verstopping te voorkomen.

Bijzonderheden:
Rabbix kan jaarrond toegepast worden

Verpakking: Can 9 liter

Productblad Rabbix (PDF)