Geen producten (0)
 

Orchidee Plantenvoeding Ecostyle 250 ml

€ 4,25 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 1101865
EAN code 8711731018654
Omschrijving

Orchideeën geven direct sfeer in huis. Wat uw smaak ook is, orchideeën zijn er in alle mogelijke vormen en kleuren. Van ingetogen wit tot uitbundig kleurrijk! Orchideeën zijn echt dankbare planten voor in huis. Met een goede verzorging heeft u een lange periode veel plezier van uw aankoop. De juiste bemesting is belangrijk om de langdurige bloei te garanderen. 

De vloeibare ECOstyle Orchidee Plantenvoeding bevat specifiek op deze omvangrijke plantengroep afgestemde voedingsstoffen, mineralen en sporenelementen. De ECOstyle vloeibare meststof bevat extracten van zaden voor extra energie. Uw garantie voor een lange en uitbundige bloei. De fles Orchidee Plantenvoeding van ECOstyle bevat voldoende meststof voor maar liefst 35 liter voeding (10 ml per liter water).

De belangrijkste voordelen van de ECOstyle vloeibare voeding: 

  • Verrijkt met zeewier voor meer weerstand.
  • Bevat aminozuren om de natuurlijke voedingselementen (N, P, K) geleidelijk te laten vrijkomen. Voor een gezonde en regelmatige groei.
  • Bevat een extract van zaden dat wortelontwikkeling, groei en vruchtzetting stimuleert.
  • Heeft een aangename geur.
  • Is zuinig in gebruik; geschikt voor vele liters water met uitgebalanceerde voeding.

Extra Energie:

Orchidee Plantenvoeding is uniek door de toevoeging van extracten van zeewier en zaden. Het zeewierextract geeft de orchidee extra sporenelementen voor meer vitaliteit. Het zadenextract zorgt voor een maximale opname van energie uit zonlicht. Zo wordt de orchidee geactiveerd tot een uitbundige en zich herhalende bloei. 

Gebruiksaanwijzing:

Schudden voor gebruik.
Orchidee Plantenvoeding is onbeperkt houdbaar, mits vorstvrij bewaard.

Samenstelling:

NPK 3-1-2

Dosering:

1x per week, 10 ml op 1 liter water.

Verpakking:

250 ml