Geen producten (0)
 

Lavendel Meststof AZ Ecostyle 1 kg

€ 6,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 1101614
EAN code 8711731016148
Omschrijving

Lavendel-AZ is een 100% organische meststof voor lavendel, rozemarijn en andere geurende kruiden. De consument kan veel profijt hebben van geurende kruiden in huis en in de keuken mits de planten goed worden verzorgd. De voedingsstoffen in de AZ-meststoffen van ECOstyle komen snel vrij en werken tot wel 4 maanden lang. Het extra aanwezige kali zorgt voor een langdurige bloei. Twee keer per jaar bemesten is voldoende om langdurig plezier te hebben van alle soorten geurende kruiden. Uiteraard is ook deze AZ-meststof verrijkt met de RhizaMax®-wortelactivator voor de ontwikkeling van een sterk wortelgestel.

Veel kruiden bijvoorbeeld basilicum - kunnen ook binnenshuis worden gekweekt. Heerlijk en vers in de keuken te gebruiken.

Tips:

Lavendel staat graag in een kalkrijke bodem met een zuurgraad (pH) van > 6,0-7,0. De zuurgraad van de grond is eenvoudig te meten met de pH-Bodemtest van ECOstyle. AZ-kalk gaat verzuring van de grond tegen en optimaliseert de werking van Lavendel-AZ.

Gebruiksaanwijzing:

Verdeel Lavendel-AZ gelijkmatig over het te bemesten oppervlak en hark het daarna licht in. Water geven is niet noodzakelijk, maar versnelt wel de werking.

Bemesting 2 keer per jaar:
1e bemesting van maart t/m juni
2e bemesting van juli t/m september

Voordelen ECOstyle AZ-meststoffen:

  • 100% natuurlijk product.
  • Geen kans op verbranding.
  • Het hele jaar onder alle weersomstandigheden toepasbaar.
  • Veilig voor kinderen, (huis)dieren en vrienden in de tuin.
  • Voor circa 4 maanden voeding.
  • Verrijkt met micro-organismen.

Verpakking: Inhoud 1 kg, voldoende voor ca. 10 m2