Geen producten (0)
 

Siertuin Meststof AZ Ecostyle 10 kg

€ 33,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

ECOstyle Siertuin-AZ is een complete, 100% natuurlijke meststof voor de siertuin. Deze milde meststof is afgestemd op de specifieke behoeften van sierplanten. Naast alle belangrijke voedingselementen bevat Siertuin-AZ sporenelementen, micro-organismen en de RhizaMax®-wortelactivator . RhizaMax® zorgt voor een goede ontwikkeling van het wortelstelsel. Tot 9x meer worteloppervlak, dus sterke en gezonde planten die minder afhankelijk zijn van weersinvloeden.

Bij voorkeur twee keer per jaar bemesten; in het voorjaar (vanaf maart) en in de zomer (vanaf juli). Dit is voldoende voor een gezonde groei en bloei van alle planten. Geschikt voor moestuin en siertuin.

ECOstyle Siertuin-AZ kan onder alle weersomstandigheden worden gebruikt. In tegenstelling tot sommige andere meststoffen is er geen kans op verbranding. Deze 100% natuurlijke meststof spoelt niet uit.

ECOstyle voert uitsluitend organische meststoffen die zijn samengesteld uit 100% natuurlijke grondstoffen. De meststoffen leveren een belangrijke bijdrage aan een rijk bodemleven .  

Samenstelling: N.P.K.: 7-6-6 

Dosering:
Vaste planten en moestuin: 1 kg per 10 m2
Bomen en heesters:  0,5 kg per 10 m2

Verpakking: 10 kg, voldoende voor ca. 100 m2