Geen producten (0)
Het artikel is bestelbaar via de link:
Ustinex onkruidspray Protect Garden 3 liter (kant en klaar)
 

Ustinex onkruidspray Protect Garden 3 liter (kant en klaar)

€ 29,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 3664715017721
Omschrijving

Het artikel is bestelbaar via de link: USTINEX ONKRUIDSPRAY 3 LITER (KANT EN KLAAR) TEGEN ONKRUID, MOS EN GROENE AANSLAG

Protect Garden Ustinex spray 3 liter verwijdert hardnekkig onkruid, mos en groene aanslag op en tussen de tegels in de tuin.

Eigenschappen:
Ustinex Spray is een totale onkruidbestrijder. Het vernietigt bestaand onkruid en voorkomt de kieming van zaden, waardoor de bodem tot 3 maanden vrij blijft van onkruid. Op bestaand onkruid zijn de eerste resultaten binnen 1-3 dagen zichtbaar, na 7-14 dagen zal het maximum resultaat zijn bereikt, afhankelijk van het soort onkruid, de toepassingsomstandigheden en de infectiedruk.

Specificaties:

  • Vernietigt en voorkomt onkruid
  • Zichtbaar resultaat na één tot drie dagen
  • Tegen hardnekkig onkruid
  • Klaar voor gebruik
  • 3 maanden vrij van onkruid

Gebruiksaanwijzing:
Dit product is geschikt voor gebruik op grind of andere doorlatende oppervlakken, onder en rond houtachtige sierbomen en -heesters waar onkruiden niet gewenst zijn. Dit product dient eerst goed geschud te worden voor het gebruikt kan worden. De bladeren van onkruiden licht bevochtigen en vermijden dat het product van de bladeren afdruipt. Toe te passen wanneer de onkruiden in een jong stadium (5-10cm hoog) en in volle groei zijn. Zeer groot onkruid kan mogelijk niet altijd volledig vernietigd worden. Plaatsen waar geen onkruid staat niet behandelen. Zorg dat het middel tijdens de toepassing niet kan overwaaien naar planten die niet bestreden moeten worden, niet toepassen tijdens harde wind. Planten die onbedoeld geraakt worden, kunnen schade ondervinden. Ook niet toepassen tijdens droogte wanneer het vriest.

Inhoud: 3 liter (voldoende voor 50-75 m²)

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Meer over cookies »