Geen producten (0)
Het artikel is uitverkocht
Roundup Gel kant en klaar (nieuw!)
 

Roundup Gel kant en klaar

€ 15,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 5411773108513
Omschrijving

Roundup Gel is een geheel nieuwe manier van onkruidbestrijding, een revolutie. Met Roundup Gel kan zeer snel, eenvoudig en nauwkeurig onkruid bestreden worden. Last van paardenbloemen, haagwinden, zevenblad, kweek of heermoes? Roundup Gel helpt u er vanaf.

Gemakkelijk in gebruik
Met Roundup gel hoeft u niet met uw hand of gereedschap onkruid te wieden op moeilijke plekken waarbij het moeilijk is de wortel volledig te verwijderen waardoor het het onkruid teruggroeit. Bovendien kunnen naburige planten en bloemen aangetast worden door het onkruid, omdat hun zaden zich verspreiden wanneer u ze uittrekt.

Nauwkeurig en efficiënt
Dankzij zijn unieke formule en gebruiksvriendelijke dispenser is de bekroonde Roundup Gel de ideale oplossing voor dit probleem. Met één hand kan u de dispenser op het onkruid richten. Het product blijft niet alleen aan het blad kleven zonder af te lopen op andere planten of de bodem, ook naburige planten blijven gespaard en wordt er geen middel verspild. Zo kunt u zelfs onkruid in uw gazon verdelgen!

Vernietigd tot in de wortels
Roundup Gel vernietigt het onkruid van binnenuit, rechtstreeks tot in de wortels, waardoor het onkruid niet meer teruggroeit. Omdat Roundup Gel het onkruid van binnenuit vernietigt, blijft de bodem vrij voor gebruik en herplanten. Is dat niet geweldig?

 

Ook interessant

€ 44,95 € 37,95