Geen producten (0)
 

Nora Pasta muizen / ratten vergif 200 gram

€ 9,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode MW NO200
EAN code 5425005396067
Omschrijving

Nora Pasta 200 gram is een kant en klare lokaas tegen muizen en ratten, gebruiksklare pasta gedoseerd in pads van ca. 10 gram. 20 pads per doos.

Omschrijving:

Nora Pasta is een zeer effectief middel om muizen en ratten mee te bestrijden. De zakjes zijn makkelijk open te knagen voor de muizen of ratten. Ieder zakje weegt ca. 10 gram, in de zakjes zit het speciale pastavormige lokaas.

Nora Pasta is een kant en klaar te gebruiken lokaas. De zakjes moeten worden uitgelegd in speciaal hiervoor bestemde lokaasdoosjes. Maak de zakjes niet open, de knaagdieren eten hier doorheen. Plaats de lokaasdoosjes buiten bereik van andere dieren (bijv. vogels, zoogdieren,huisdieren ect.) en kinderen. Lokaas niet toepassen in de buurt van waterafvoersystemen waar het middel met water in contact kan komen.

Toepassing:

Het middel dient gedurende een aantal dagen in voldoende mate te worden gegeten door de muizen / ratten. Tijdens de bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk overig voedsel voor muizen en ratten beschikbaar te zijn. De eerste tekenen van vergiftiging zullen al enkele uren na de voedselopname merkzaam zijn. De dood treed altijd met vertraging in om lokaasschuwheid te voorkomen.

Er zijn 2 of 3 opnames nodig zijn voor een goede werking.

Dosering:

Plaats Nora Pasta lokaas op plaatsen waar muizen of ratten komen. Zowel muizen als ratten nuttigen kleine hoeveelheden op meerdere plaatsen. Plaats daarom meerdere lokaaspunten, ongeveer om de 3 tot 5 meter.

 Specificaties:

  • Werkzame stof: difenacoum
  • Gehalte: 0,005%