Geen producten (0)

7. Wat is de levertijd?

De levertijden zijn afhankelijk van de betaalmethode die u kiest. De standaard verzendkosten binnen Nederland, België en Duitsland bedragen € 4,95, daarbuiten vanaf € 6,95. Bij een bestelling van  € 50,- of meer betaalt u helemaal geen verzendkosten!

Land:                                                 
Besteld op:                    
Veelal geleverd op:              
 Nederland en België Nederland België / Belgique Maandag (voor 18:00 uur) Dinsdag                                            
 *voor België max. één werkdag extra Dinsdag (voor 18:00 uur)
Woensdag
  Woensdag (voor 18:00 uur)                 
Donderdag
  Donderdag (voor 18:00 uur)    
Vrijdag
  Vrijdag (voor 18:00 uur)
Zaterdag
  Zaterdag of zondag Dinsdag
 Deutschland Deutschland
An Wochentagen bestellt Lieferung innerhalb
von 48 Stunden

 

Betalen via iDEAL, MisterCash, PayPal of SofortBanking: levertijd circa 1 werkdag*

Betalen via iDEAL, MisterCash, KBC/CBC, Belfius, PayPal of SofortBanking

Uitleg iDEAL (alleen beschikbaar in Nederland): Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet apart te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij één van de onderstaande banken dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

ABN AmroASN Bank Deutsche Bank ING Rabobank RBS SNS Bank Triodos Bank Van Lanschot RegioBank Knab

Uitleg Bancontact/Mister Cash (alleen beschikbaar in België): Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank kunnen hier gebruik van maken.

Uitleg KBC, CBC en Belfius: KBC en CBC vormen samen de grootste banken van België. KBC richt zich op Vlaanderen. CBC daarentegen, is volledig Franstalig en richt zich op Wallonië. Klanten van deze banken kunnen met de KBC/CBC-betaalknop eenvoudig hun online aankopen betalen via de vertrouwde bankomgeving. Een ander belangrijk voordeel is dat klanten met deze betaalmethode ook achteraf kunnen betalen. Indien een klant het bedrag bijvoorbeeld niet op zijn rekening heeft staan, kunnen KBC en CBC dit voorfinancieren. De klant kiest dan zelf op welke datum het bedrag door de bank afgeschreven mag worden en dit kan zelfs tot 2 maanden na de aankoop van het product. Klanten van KBC en CBC kunnen zelf kiezen op welke wijze zij hun betaling willen voldoen. Aankopen via smartphones en tablets kunnen snel en eenvoudig worden afgerekend via een QR-code die de klant dient in te scannen.

De KBC/CBC-betaalknop is een goede aanvulling op de Belfius betaalknop (Belfius Direct Net). Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert.

Uitleg Paypal: Meer dan 2 miljoen Nederlanders betalen al met PayPal. Ook u kunt al uw aankopen in binnenland en buitenland veilig betalen. Regel het nu! Betalen met PayPal is geheel gratis!

  • Wereldwijd aankopen doen en met PayPal betalen.
  • Altijd veilig kopen of verkopen.
  • PayPal garandeert Kopersbescherming
  • Koppel eenvoudig uw bankrekening of creditcard. (u hoeft géén geld te storten op uw PayPal-rekening)
  • Regel het in 5 minuten

Uitleg SofortBanking: dit is de direct-betaalmethode met TÜV-certificaat en door de TÜV gekeurde transactieveiligheid. SofortBanking is te gebruiken voor onze klanten in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje, VK en Zwitserland. Het betaalsysteem werkt vergelijkbaar als iDEAL.

Overmaken via Bank of Giro: levertijd circa 1 werkdag*, na bijschrijving van uw betaling.

Overmaken via Bank of Giro: levertijd circa 1 werkdag, na bijschrijving van uw betaling.

Betaal eenvoudig vooraf via overschrijving, dit kan via internetbankieren of via een andere vorm van overschrijven via uw bank of giro. Betalen wanneer het u uitkomt! 

 

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Tuinierdier.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Dit is hoe Afterpay werkt:

  1. In de online kassa van de webwinkel kies je als betaalmethode voor AfterPay (achteraf betalen). Je rondt je bestelling af. Hiervoor heb je geen betaalpas, e.dentifier of TAN-codes nodig.
  2. Je ontvangt eerst de bestelde producten. Pas ná ontvangst van je bestelling ontvang je van AfterPay een e-mail met de factuur. Dit binnen een week na het plaatsen van je bestelling. Om herinneringen en extra kosten te voorkomen, is het dus erg belangrijk dat je het juiste e-mailadres opgeeft.
  3. AfterPay stuurt jou per e-mail de factuur nadat je jouw bestelling hebt ontvangen. Deze factuur kun je betalen hoe en wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.  Dit kan via de iDEAL-knop in je factuur of door het bedrag over te maken via internetbankieren. Veilig en handig.

 

MasterCard en Visa, de best geaccepteerde creditcards ter wereld: levertijd circa 1 werkdag*

MasterCard en Visa, de best geaccepteerde creditcards ter wereld

Bij ons extra veilig online aankopen doen met de 3D Securecode!

Betaalt u uw online aankopen graag met uw creditcard? Met Verified by Visa (ook bekend als 3D Secure) is uw betaling extra veilig. Het is een persoonlijk wachtwoord net als uw pincode. U voert uw persoonlijke wachtwoord in als u online met uw creditcard betaalt. Zo bent u nóg beter beschermd tegen misbruik. Hou uw Verified by Visa-wachtwoord goed geheim. Met de MasterCard SecureCode (ook bekend als 3D Secure) is uw betaling extra veilig. Het is een persoonlijk wachtwoord net als uw pincode. U voert uw persoonlijke wachtwoord in als u online met uw creditcard betaalt. Zo bent u nóg beter beschermd tegen misbruik. Hou uw MasterCard Secure code goed geheim.

Betalen bij afhalen

Voor meer informatie over betalen bij afhalen op onze afhaallocatie, klikt u hier.