Geen producten (0)

Elektrisch onkruid verdelgen met de Gloria Thermoflamm bio Electro

Elektrisch onkruid verdelgen met de Gloria Thermoflamm bio Electro

De Thermoflamm van Gloria is de oplossing om onkruid effectief en zonder chemicaliën te verwijderen. De hitte uitstraling van de brander zorgt ervoor dat onkruid tussen uw tegels tot diep in de wortels bestreden wordt. Voor mensen die een alternatief zoeken voor de onkruidbrander op gas, maar toch de effectiviteit van hitte willen, ontwikkelde Gloria de oplossing. De Thermoflamm bio Electro onkruidbrander

Elektriciteit is altijd voor handen dacht men bij Gloria en zo ontwikkelde men op basis van de succesvolle Thermoflamm serie, een 100% elektrische versie. De praktische Thermoflamm bio Electro lijkt uit een science fiction film te komen, maar bestaat toch echt. Een 2000 Watt sterk hitte element is het hart van het apparaat. Deze zet elektriciteit efficiënt om in een ruim 650 °C hete luchtstroom. Door de plotselinge temperatuurstijging barst het onkruid open en sterft tot in de wortels af. Effectief, veilig en bijzonder milieuvriendelijk.

Maar niet alleen bij de bestrijding van onkruid is het apparaat effectief. Met de Thermoflamm bio Electro steek je ook snel en veilig de kolen van de barbecue, of het hout in de vuurkorf of buitenhaard aan. 

Bekijk de videoclip: