Geen producten (0)

Effectiever reinigen met Gloria FoamMaster drukspuiten

Effectiever reinigen met Gloria FoamMaster drukspuiten

Reinigingsmiddel is het meest effectief als het in een schuimlaag wordt aangebracht. Als schuim blijft het reinigingsmiddel namelijk langer aan het schoon te maken oppervlak kleven en werkt het effectiever. Voordeel is dat het reinigen grondiger gebeurt met minder schoonmaakmiddel. Veel in de handel verkrijgbare spuiten en sproeiers schuimen niet of nauwelijks, waardoor het reinigingseffect allesbehalve optimaal is. Gloria ontwikkelde een revolutionaire oplossing voor professioneel gebruik. De FoamMaster.

De FoamMaster schuimdrukspuit of schuimsproeier heeft een speciaal viltsysteem. Daarmee is de schuimende werking in stappen te regelen, van een dunne tot een dikke schuimlaag. De FoamMaster is verkrijgbaar als handzame spuit van 1 liter (type FM 10) of grote spuit van 5 liter (type FM 50). Met deze drukspuit maakt u van ieder reinigingsmiddel, schuimreiniger. 

De FM 10 en FM 50 zijn uitstekend te gebruiken voor het professioneel reinigen van een professionele keuken, sanitair, auto, vrachtauto, caravan en camper. En in de agrarische sector voor het effectiever reinigen van varkensstallen, paardenstallen, koeienstallen, kraamhokken en opfokhokken.