Geen producten (0)

Binnen één dag een mooi gazon

Binnen één dag een mooi gazon

Bij het aanleggen van een tuin komt het gazon vaak als laatste aan de beurt. Tijdens de aanleg is de tuin vaak intensief betreden. Hierdoor is de bodem flink samengedrukt en is het bodemleven grotendeels verdwenen. Voorbereidende werkzaamheden zijn van wezenlijk belang wil men een mooi gazon ontwikkelen. De grond moet goed los gemaakt en geëgaliseerd worden zodat het gras goed kan wortelen. Verder is het bodemleven essentieel voor een optimale opname van de voedingsstoffen. Bij nieuwe aanleg zal het bodemleven dus opnieuw moeten worden toegevoegd. 

ECOstyle heeft GazonStart ontwikkeld voor een goede basis en een snelle beworteling van een met graszoden aangelegd gazon. Het is een concept waarin jarenlange kennis van het gazon, het bodemleven en bemesting worden geïntegreerd. De ECOstyle GazonStart bevat een bodemverbeteraar, die zorgt voor de snelle beworteling van de kwetsbare zode. De speciale gazonmeststof garandeert een goede groei en is daarmee belangrijk voor het onderhoud van het gazon. 

Het grote voordeel van de aanleg van een gazon middels graszoden is dat er binnen 1 dag een mooi gazon wordt aangelegd. Het gazon is vrij van onkruid en snel te betreden. Intensieve betreding is echter de eerste 2 tot 3 weken wel af te raden. In deze periode gaat de graszode zich namelijk wortelen in de bodem. 

De voordelen van de GazonStart: De ideale combinatie voor het snel aan laten slaan van graszoden én voor een diepgroen en mosvrij gazon. 

ECOstyle GazonStart is een onderdeel van het innovatieve Graszoden-concept van Queens Grass en ECOstyle. Het is een concept waarin jarenlange kennis van het gazon, het bodemleven en bemesting worden geïntegreerd. Wilt u meer informatie over Queens Grass en Queens graszoden, dan kunt u ook een kijkje nemen op www.queens-grass.nl

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Meer over cookies »