Geen producten (0)

Bayer Garden: VBC Ultra zorgt al in de winter voor een insectvrij voorjaar

Bayer Garden: VBC Ultra zorgt al in de winter voor een insectvrij voorjaar

Mijdrecht, 20 september 2011 - Natuurlijke, actieve stoffen in nieuwe Natria-bestrijdingsmiddelenlijn van Bayer Garden: Wanneer het voorjaar aanbreekt kruipen ieder jaar weer de bladluizen, mijten en andersoortige schadelijke insecten te voorschijn. En deze insecten kunnen heel wat schade toebrengen aan fruit- en sierbomen. De oorsprong van een plaag van deze beestjes bevindt zich echter in de maanden daarvoor, wanneer de eitjes in de bomen worden gelegd. Met VBC Ultra van Bayer Garden zijn deze problemen verleden tijd. Dit nieuwe, volledig uit natuurlijke, actieve stoffen bestaande bestrijdingsmiddel beschermt planten en bomen tijdens de winterperiode tegen invloeden van buitenaf en doodt preventief alle eitjes van vervelende insecten als luizen en mijten. Waardoor de appel-, peren-, en andere fruit- en sierbomen onbeschadigd aan het voorjaar beginnen.

Uit onderzoek, dat in opdracht van Bayer Garden onder ruim vijfhonderd mensen werd gehouden, blijkt dat ruim zestig procent van de ondervraagden last heeft van (eitjes van) luizen, bladvlooien en mijten in de sier- en fruitbomen. De helft van de respondenten geeft aan wel eens bestrijdingsmiddelen te gebruiken, al is het opvallend dat bijna niemand (slechts drie procent) preventieve bestrijdingsmiddelen gebruikt. Bayer Garden lanceert nu geheel in lijn met de trend waarin consumenten het gebruik van natuurlijke producten steeds meer als onderdeel van hun levenstijl beschouwen, het nieuwe, preventieve middel VBC Ultra om de bomen al in de winter voor het ongedierte in het voorjaar te beschermen. Voorkomen is immers beter dan genezen. VBC Ultra is onderdeel van de dit jaar gelanceerde bestrijdingsmiddelenlijn Natria, waarbij uitsluitend natuurlijke, actieve stoffen worden gebruikt. Waarbij de vertrouwde werkzaamheid van de Bayer-producten uiteraard gegarandeerd blijft.

VBC Ultra uit de Natria-lijn geeft planten en bomen een winterbehandeling en is samengesteld uit diverse zepen, speciaal ontworpen om de verschillende overwinteringstadia van de insecten te bestrijden. Door de specifieke werking in VBC Ultra kan er geen resistentie ontstaan. VBC Ultra bestrijdt de eerste golf van schadelijke insecten, voordat de nuttige insecten zich ontwikkelen. De nuttige insecten zelf bevinden zich bij de toepassing van VBC Ultra op plaatsen waar het middel geen effect heeft. Met als resultaat dat de behandelde bomen het nieuwe seizoen onbeschadigd ingaan, verlost van alle plaaggeesten.

Bron: www.verstuurpersbericht.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Meer over cookies »