Geen producten (0)

TUIN & SFEER 2013

TUIN & SFEER 2013

Op de beurs Tuin & Sfeer vindt u o.a.:

Modeltuinen

Neem een kijkje bij de prachtige modeltuinen. Alle modeltuinen zijn aangelegd door vakbekwame hoveniers. Hoveniers die al jaren het vak beheersen, staan graag voor u klaar om u van advies te voorzien en werken graag mee om uw droomtuin te realiseren. Doe hier inspiratie op om uw tuin zomerklaar te maken!

Tuinmateriaal
Voor tuinhuisjes, schuttingen en bestrating bent u bij Tuin en Sfeer op het juiste adres. Diverse soorten en maten, u vindt het allemaal. U hebt een mooie tuin en wil dit natuurlijk graag zo houden. Daarom biedt de beurs u allerlei handige gereedschappen om uw tuin gemakkelijk te onderhouden.

Tuindecoraties
Op de Tuin & Sfeer beurs wordt dit jaar weer veel aandacht besteed aan zowel tuindecoraties en accessoires als tuinmeubelen en tuinmachines, overal is aan gedacht.

Tuinbraderie

De gezelligste tuinbraderie vindt u op de Tuin & Sfeer beurs. Er zijn tientallen knusse kraampjes met het mooiste en nieuwste op tuingebied. Voor bloemen, planten, tuingereedschap en beelden kunt u terecht op de tuinbraderie. En nog veel meer . . .

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Tuin & Sfeer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Meer over cookies »