Geen producten (0)

ECOstyle Ultima-assortiment. De nieuwe, 100% effectieve, ecologische onkruidbestrijding!

ECOstyle Ultima-assortiment. De nieuwe, 100% effectieve, ecologische onkruidbestrijding!

Appelscha, 19 juni 2011 - Op het nieuwe event “Garden Future 2011” in ’s-Hertogenbosch wordt het geheel nieuwe assortiment 100% ecologische onkruidbestrijders van ECOstyle geïntroduceerd. Onder de naam Ultima biedt ECOstyle een uitgebreide lijn aan voor de consument voor de bestrijding van alle soorten (hardnekkige) onkruid, grassen, mos en algen.
Wat zijn de voordelen van Ultima?
De consument wil graag snel en veilig van het onkruid afzijn; zonder al te veel werk. Met het nieuwe assortiment onkruidbestrijders onder de naam Ultima wordt niet alleen het onkruid bovengronds aangepakt maar ook de wortel. Juist de aanpak van de wortels bij lastige en hardnekkige onkruiden als zevenblad en paardenbloem is essentieel om hergroei te voorkomen. Binnen enkele uren is de werking van Ultima al zichtbaar!
De nieuwe Ultima is breed inzetbaar in de tuin. Omdat Ultima een ecologisch product is, gelden er geen beperkingen voor het gebruik op het terras of op bestratingen.
Op de volgende plaatsen mag Ultima gebruikt worden om onkruid te bestrijden:
- Onder bomen, heggen en rond hekken;
- Tussen tegels en grind op paden, oprijlanen, op het terras en alle overige bestrating;
- Op tijdelijk onbeteeld land;
- Op zaai- en plantbed in de siertuin voor opkomst of voor het planten.
De nieuwe productenlijn van ECOstyle onder de naam Ultima, is volledig biologisch afbreekbaar en laat geen residuen achter in het milieu of het grondwater. Ultima kan al worden toegepast bij temperaturen vanaf 10 C˚.

Bron: www.ecostyle.nl